AKCIJE
-
1.650,00 din.REGION Crna Gora KLIMA Umereno kontinentalna, sa primesama subkontinentalne VINOGRADI Selekcija grožđa iz probranih vinograda u Crnoj Gori FERMENTACIJA Vino je proizvedeno po tradicionalnoj “šampanjskoj metodi” – “Methode champanoise”. ODLEŽAVANJE Vino odležava u boci narednih 10 godina, na talogu kvasca koji oplemenjuje aromu i teksturu vina. SERVIRANJE Vrhunski kvalitet ovog vina dolazi do punog izražaja ukoliko se servira na temperaturi od 16-18 stepeni. Learn More -
1.850,00 din.REGION Crna Gora KLIMA Umereno kontinentalna, sa primesama subkontinentalne VINOGRADI Selekcija grožđa iz probranih vinograda u Crnoj Gori FERMENTACIJA Vino je proizvedeno po tradicionalnoj “šampanjskoj metodi” – “Methode champanoise”. Kratkim kontaktom soka sa pokožicom (maceracijom) vino dobija izraženiju voćnost i laganu boju. ODLEŽAVANJE Do momenta odbacivanja taloga i dodavanja likera vino odlezava na finom talogu 10 godina. Learn More -
2.000,00 din.REGION Crna Gora KLIMA Umereno kontinentalna, sa primesama subkontinentalne VINOGRADI Selekcija grožđa iz probranih vinograda na Fruškoj gori FERMENTACIJA Vino je proizvedeno po tradicionalnoj “šampanjskoj metodi” – “Methode champanoise”. Kratkim kontaktom soka sa pokožicom (maceracijom) vino dobija izraženiju voćnost i laganu boju. ODLEŽAVANJE Do momenta odbacivanja taloga i dodavanja likera vino odlezava na finom talogu 10 godina. SERVIRANJE Vrhunski kvalitet ovog vina dolazi do punog izražaja ukoliko se servira na temperaturi od 8-10°C Learn More -
2.250,00 din.REGION Crna Gora KLIMA Umereno kontinentalna, sa primesama subkontinentalne VINOGRADI Selekcija grožđa iz probranih vinograda na Fruškoj gori FERMENTACIJA Vino je proizvedeno po tradicionalnoj “šampanjskoj metodi” – “Methode champanoise”. Kratkim kontaktom soka sa pokožicom (maceracijom) vino dobija izraženiju voćnost i laganu boju. ODLEŽAVANJE Do momenta odbacivanja taloga i dodavanja likera vino odlezava na finom talogu 10 godina. KARAKTERISTIKE Na početku suptilan miris, stajanjem se otvaraju arome jagode i maline karakteristične za Pino Noar. Na ukusu medno sa dosta crvenog voća sa blagotostiranom svežinom – kremasto, zaokruženo i slojevito. SERVIRANJE Vrhunski kvalitet ovog vina dolazi do punog izražaja ukoliko se servira na temperaturi od 8-10°C Learn More -
2.500,00 din.REGION Crna Gora KLIMA Umereno kontinentalna, sa primesama subkontinentalne VINOGRADI Selekcija grožđa iz probranih vinograda u Crnoj Gori FERMENTACIJA Vino je proizvedeno od Muscat & Tamjanika sorte grožđa. Kratkim kontaktom soka sa pokožicom (maceracijom) vino dobija izraženiju voćnost i laganu boju. ODLEŽAVANJE Do momenta odbacivanja taloga i dodavanja likera vino odlezava na finom talogu 10 godina. KARAKTERISTIKE Na početku suptilan miris, stajanjem se otvaraju arome meda, suve smokve, vanile i marelice. Na ukusu medno sa dosta meda sa blagotostiranom svežinom – kremasto, zaokruženo i slojevito. SERVIRANJE Vrhunski kvalitet ovog vina dolazi do punog izražaja ukoliko se servira na temperaturi od 8-10°C Learn More -
2.400,00 din.KARAKTERISTIKE Vrsta rakije: Šljivovica Alkohol: 40% Boja: zlatna Ukus: s blagim notama drveta i meda Preporučuje se uz: tradicionalna jela, suhomesnate proizvode, sireve kao i aperativ Learn More -
2.450,00 din.KARAKTERISTIKE Vrsta rakije: Dunjevača Alkohol: 42% Boja: zlatno - jantarna Aroma: zrela dunja, med, hrast i blaga vanila Preporučuje se uz deserte od oraha i meda, suvo voće, sireve i tamnu čokoladu. Learn More -
2.450,00 din.Karakteristike: Vrsta rakije: viljamovka Alkohol: 40% Boja: providna, kristalna Aroma: zrela viljamovka, cvijet kruške Ukus: lagano slatkast, svjež, voćan Preporučuje se uz lagane sireve, suvo voće, pite s kruškama Learn More -
2.500,00 din.Karakteristike: Vrsta rakije: Dunjevača Alkohol: 42% Boja: zlatno-žuta Aroma: dinja, dunja, med, blagi tonovi hrasta Ukus: pun, mekan, topao Preporučuje se uz deserte, badem, suve smokve. Learn More -
2.500,00 din.Karakteristike: Vrsta rakije: Šljivovica Alkohol: 43% Boja: tamno-jantarna Aroma: suva šljiva, karamela, hrast, vanila Ukus: jak, ali zaokružen, topli tonovi drveta i voća Preporučuje se uz suhomesnate proizvode, čokoladu sa visokim procentom kakaa. Learn More