PROIZVODI
-
2.500,00 din.REGION Crna Gora KLIMA Umereno kontinentalna, sa primesama subkontinentalne VINOGRADI Selekcija grožđa iz probranih vinograda u Crnoj Gori FERMENTACIJA Vino je proizvedeno od Muscat & Tamjanika sorte grožđa. Kratkim kontaktom soka sa pokožicom (maceracijom) vino dobija izraženiju voćnost i laganu boju. ODLEŽAVANJE Do momenta odbacivanja taloga i dodavanja likera vino odlezava na finom talogu 10 godina. KARAKTERISTIKE Na početku suptilan miris, stajanjem se otvaraju arome meda, suve smokve, vanile i marelice. Na ukusu medno sa dosta meda sa blagotostiranom svežinom – kremasto, zaokruženo i slojevito. SERVIRANJE Vrhunski kvalitet ovog vina dolazi do punog izražaja ukoliko se servira na temperaturi od 8-10°C Learn More -
2.250,00 din.REGION Crna Gora KLIMA Umereno kontinentalna, sa primesama subkontinentalne VINOGRADI Selekcija grožđa iz probranih vinograda u Crnoj Gori FERMENTACIJA Vino je proizvedeno po tradicionalnoj “šampanjskoj metodi” – “Methode champanoise”. Kratkim kontaktom soka sa pokožicom (maceracijom) vino dobija izraženiju voćnost i laganu boju. ODLEŽAVANJE Do momenta odbacivanja taloga i dodavanja likera vino odlezava na finom talogu 10 godina. KARAKTERISTIKE Na početku suptilan miris, stajanjem se otvaraju arome jagode i maline karakteristične za Pino Noar. Na ukusu medno sa dosta crvenog voća sa blagotostiranom svežinom – kremasto, zaokruženo i slojevito. SERVIRANJE Vrhunski kvalitet ovog vina dolazi do punog izražaja ukoliko se servira na temperaturi od 8-10°C Learn More -
2.250,00 din.REGION Crna Gora KLIMA Umereno kontinentalna, sa primesama subkontinentalne VINOGRADI Selekcija grožđa iz probranih vinograda na Fruškoj gori FERMENTACIJA Vino je proizvedeno po tradicionalnoj “šampanjskoj metodi” – “Methode champanoise”. Kratkim kontaktom soka sa pokožicom (maceracijom) vino dobija izraženiju voćnost i laganu boju. ODLEŽAVANJE Do momenta odbacivanja taloga i dodavanja likera vino odlezava na finom talogu 10 godina. KARAKTERISTIKE Na početku suptilan miris, stajanjem se otvaraju arome jagode i maline karakteristične za Pino Noar. Na ukusu medno sa dosta crvenog voća sa blagotostiranom svežinom – kremasto, zaokruženo i slojevito. SERVIRANJE Vrhunski kvalitet ovog vina dolazi do punog izražaja ukoliko se servira na temperaturi od 8-10°C Learn More -
2.000,00 din.REGION Crna Gora KLIMA Umereno kontinentalna, sa primesama subkontinentalne VINOGRADI Selekcija grožđa iz probranih vinograda na Fruškoj gori FERMENTACIJA Vino je proizvedeno po tradicionalnoj “šampanjskoj metodi” – “Methode champanoise”. Kratkim kontaktom soka sa pokožicom (maceracijom) vino dobija izraženiju voćnost i laganu boju. ODLEŽAVANJE Do momenta odbacivanja taloga i dodavanja likera vino odlezava na finom talogu 10 godina. SERVIRANJE Vrhunski kvalitet ovog vina dolazi do punog izražaja ukoliko se servira na temperaturi od 8-10°C Learn More -
1.850,00 din.REGION Crna Gora KLIMA Umereno kontinentalna, sa primesama subkontinentalne VINOGRADI Selekcija grožđa iz probranih vinograda u Crnoj Gori FERMENTACIJA Vino je proizvedeno po tradicionalnoj “šampanjskoj metodi” – “Methode champanoise”. Kratkim kontaktom soka sa pokožicom (maceracijom) vino dobija izraženiju voćnost i laganu boju. ODLEŽAVANJE Do momenta odbacivanja taloga i dodavanja likera vino odlezava na finom talogu 10 godina. Learn More