Ovo je samo demo verzija prodavnice.

Koreni Vina - Nevena Mrdak - 2023101282

PROIZVODI

Grid List

Set Ascending Direction

21-25 of 25 PROIZVODI

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Desertno vino - Medena tajna
    2.500,00 din.
    REGION Crna Gora KLIMA Umereno kontinentalna, sa primesama subkontinentalne VINOGRADI Selekcija grožđa iz probranih vinograda u Crnoj Gori FERMENTACIJA Vino je proizvedeno od Muscat & Tamjanika sorte grožđa. Kratkim kontaktom soka sa pokožicom (maceracijom) vino dobija izraženiju voćnost i laganu boju. ODLEŽAVANJE Do momenta odbacivanja taloga i dodavanja likera vino odlezava na finom talogu 10 godina. KARAKTERISTIKE Na početku suptilan miris, stajanjem se otvaraju arome meda, suve smokve, vanile i marelice. Na ukusu medno sa dosta meda sa blagotostiranom svežinom – kremasto, zaokruženo i slojevito. SERVIRANJE Vrhunski kvalitet ovog vina dolazi do punog izražaja ukoliko se servira na temperaturi od 8-10°C Learn More
  2. Rosaluna
    2.250,00 din.
    REGION Crna Gora KLIMA Umereno kontinentalna, sa primesama subkontinentalne VINOGRADI Selekcija grožđa iz probranih vinograda u Crnoj Gori FERMENTACIJA Vino je proizvedeno po tradicionalnoj “šampanjskoj metodi” – “Methode champanoise”. Kratkim kontaktom soka sa pokožicom (maceracijom) vino dobija izraženiju voćnost i laganu boju. ODLEŽAVANJE Do momenta odbacivanja taloga i dodavanja likera vino odlezava na finom talogu 10 godina. KARAKTERISTIKE Na početku suptilan miris, stajanjem se otvaraju arome jagode i maline karakteristične za Pino Noar. Na ukusu medno sa dosta crvenog voća sa blagotostiranom svežinom – kremasto, zaokruženo i slojevito. SERVIRANJE Vrhunski kvalitet ovog vina dolazi do punog izražaja ukoliko se servira na temperaturi od 8-10°C Learn More
  3. Ružičasti san
    2.250,00 din.
    REGION Crna Gora KLIMA Umereno kontinentalna, sa primesama subkontinentalne VINOGRADI Selekcija grožđa iz probranih vinograda na Fruškoj gori FERMENTACIJA Vino je proizvedeno po tradicionalnoj “šampanjskoj metodi” – “Methode champanoise”. Kratkim kontaktom soka sa pokožicom (maceracijom) vino dobija izraženiju voćnost i laganu boju. ODLEŽAVANJE Do momenta odbacivanja taloga i dodavanja likera vino odlezava na finom talogu 10 godina. KARAKTERISTIKE Na početku suptilan miris, stajanjem se otvaraju arome jagode i maline karakteristične za Pino Noar. Na ukusu medno sa dosta crvenog voća sa blagotostiranom svežinom – kremasto, zaokruženo i slojevito. SERVIRANJE Vrhunski kvalitet ovog vina dolazi do punog izražaja ukoliko se servira na temperaturi od 8-10°C Learn More
  4. Bijelo vino - Zlatna Rosa
    2.000,00 din.
    REGION Crna Gora KLIMA Umereno kontinentalna, sa primesama subkontinentalne VINOGRADI Selekcija grožđa iz probranih vinograda na Fruškoj gori FERMENTACIJA Vino je proizvedeno po tradicionalnoj “šampanjskoj metodi” – “Methode champanoise”. Kratkim kontaktom soka sa pokožicom (maceracijom) vino dobija izraženiju voćnost i laganu boju. ODLEŽAVANJE Do momenta odbacivanja taloga i dodavanja likera vino odlezava na finom talogu 10 godina. SERVIRANJE Vrhunski kvalitet ovog vina dolazi do punog izražaja ukoliko se servira na temperaturi od 8-10°C Learn More
  5. Crveno vino - Noćni rubin
    1.850,00 din.
    REGION Crna Gora KLIMA Umereno kontinentalna, sa primesama subkontinentalne VINOGRADI Selekcija grožđa iz probranih vinograda u Crnoj Gori FERMENTACIJA Vino je proizvedeno po tradicionalnoj “šampanjskoj metodi” – “Methode champanoise”. Kratkim kontaktom soka sa pokožicom (maceracijom) vino dobija izraženiju voćnost i laganu boju. ODLEŽAVANJE Do momenta odbacivanja taloga i dodavanja likera vino odlezava na finom talogu 10 godina. Learn More

Grid List

Set Ascending Direction

21-25 of 25 PROIZVODI

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3