Ova prodavnica napravljena je za potrebe predmeta Elektronsko poslovanje. Nemojte kupovati u njoj

Zdrava hrana i suplementi - Antonina Maksimović 2020101234

Proizvodi

Grid List

Set Ascending Direction

1-10 of 27

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Suve smokve
    270,00 din.
    Suve smokve spadaju u superhranu zbog vitamina i minerala koje sadrže. Pomažu da vaše kosti, koža i kosa ostanu zdravi Learn More
  2. Protein jagoda
    1.800,00 din.
    Pomaže u izgradnji mišićne mase Learn More
  3. Protein lešnik
    1.200,00 din.
    Pogodno za vegane Learn More
  4. Protein vanila
    3.800,00 din.
    Pomaže u izgradnji mišićne mase Learn More
  5. Suve borovnice
    510,00 din.
    Jača imunitet, efikasna u borbi protiv hemoroida, dijabetesa Learn More
  6. Suve kajsije
    900,00 din.
    Čuvaju srce, popravljaju krvnu sliku, ublažavaju stres, regulišu varenje i podstiču pravilan rad creva Learn More
  7. Suve šljive
    760,00 din.
    Poboljšavaju zdravlje gastrointestinalnog trakta i pružaju podršku zdravlju kostiju Learn More
  8. Orah
    450,00 din.
    U poređenju sa ostalim koštunjavim voćem, smatra se najzdravijim, pre svega zbog velikog sadržaja omega – 3 masnih kiselina, ali i zbog duplo većeg sadržaja antioksidansa. Learn More
  9. Lešnik sirovi
    350,00 din.
    Jezgro ploda lešnika sadrži mnoštvo vitamina i hranljivih materija. Najviše ima vitamina B i to pre svega B5 i B6, a bogato je i folnom kiselinom. Vitamini koji su deo B grupe su posebno važni, jer pružaju energiju organizmu, poboljšavaju koncentraciju i pozitivno utiču na celokupni nervni sistem. B6 je vitamin, koji se posebno preporučuje trudnicama, kako bi se sprečila pojava depresivnog stanja posle porođaja. Learn More
  10. Kikiriki pečeni
    850,00 din.
    Kikiriki sadrži jedinstvene bioaktivne sastojke koji deluju kao antioksidanti i deluju preventivno na mnoge bolesti. Bogat je vitaminima B1 i B3, E, magnezijumom, cinkom, gvožđem, kalcijumom, manganom. Learn More

Grid List

Set Ascending Direction

1-10 of 27

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3