Noževi i sečenje
-
1.645,00 din.Kuhinjski nož je napravljen od nerđajućeg čelika visokog kvaliteta. Njegova prednost je dvostrano naoštreno sečivo, pod uglom od 15° za dugotrajnu oštrinu i izdržljivost. Pogodno za sečenje krupnih komada hrane. Dužina sečiva 20,5 cm. Learn More
-
1.316,00 din.Kuhinjski nož je napravljen od nerđajućeg čelika visokog kvaliteta. Njegova prednost je dvostrano naoštreno sečivo, pod uglom od 15° za dugotrajnu oštrinu i izdržljivost. Pogodno za sečenje krupnih komada hrane. Dužina sečiva 20,5 cm. Learn More
-
Regular Price: 9.540,00 din.
Special Price 8.499,00 din.
Okrugla, tipično azijsko inspirirana ručka ima neobično dobar osećaj. Savršeno leži u ruci i ispunjava sve ergonomske zahtjeve profesionalnih kuvara i ambicioznih kuvara amatera. Learn More -
4.651,00 din.Univerzalni nož 265 mm Hendi pripada pripada profesionalnoj liniji Hendi Kichen line. Oštar i izdržljiv. Napravljena od hirurškog čelika, dostupnog najvišeg kvaliteta. Izbalansiran i sa udobnom i sigurnom ručkom. Learn More
-
29.990,00 din.MIYABI Japanski Nož Chef 800 DP – Gyutoh izrađen je od DAMASKUS čelika u 49 slojeva u najnovijem dizajnu HIBANA (Iskra). Posebnom tehnologijom ručne izrade, postignuta je izuzetna tvrdoća od 61 HRC. Sama oštrica je naoštrena pod uglom od 9,5-12° što je čini izuzetno oštrom. Sečivo je kaljeno dvostrukom metodom FRIODUR, čime su postignute neverovatne radne performanse, otpornost i izdržljivost sečiva. Naoštreni su tradicionalnom trostrukom Honbazuke metodom. Drška je ergonomski oblikovana i od sečiva je odvojena dodatnim mesinganim separatorom, što joj daje dodatne tehničke prednosti, ali i izuzetno luksuzan i otmen izgled. Miyabi nož je izuzetno izbalansiran, i pogodan je za svakodnevno korišćenje bez zamaranja ruke. Dužina sečiva je 200mm. Learn More
-
29.990,00 din.Miyabi japanski nož za hleb 800 DP izrađen je od DAMASKUS čelika u 49 slojeva u najnovijem dizajnu HIBANA (Iskra). Posebnom tehnologijom ručne izrade, postignuta je izuzetna tvrdoća od 61 HRC. Sama oštrica je naoštrena pod uglom od 9,5-12° što je čini izuzetno oštrom. Sečivo je kaljeno dvostrukom metodom FRIODUR, čime su postignute neverovatne radne performanse, otpornost i izdržljivost sečiva. Naoštreni su tradicionalnom trostrukom Honbazuke metodom. Drška je ergonomski oblikovana i od sečiva je odvojena dodatnim mesinganim separatorom, što joj daje dodatne tehničke prednosti, ali i izuzetno luksuzan i otmen izgled. Miyabi nož je izuzetno izbalansiran, i pogodan je za svakodnevno korišćenje bez zamaranja ruke. Dužina sečiva je 240 mm. Learn More