This is a demo store. Any orders placed through this store will not be honored or fulfilled.

Kuhinska oprema i alati/ Bozidar Teodoros Dimitrijevic/2022101828

FAQ

  1. UTVRĐIVANJE POTREBA I MOGUĆNOSTI ZA VAŠU KUHINJU                                                                                         Da biste kreirali savršenu kuhinju sa idealnim rasporedom i svom potrebnom opremom, prvo morate da utvrdite specifične potrebe za vrstu kuhinje i koncept usluge koji želite da ponudite. Pored toga, važno je razmotriti mogućnosti vašeg prostora i šta možete da napravite od njega. Informišite se o higijenskom inženjeringu, zahtevima i propisima koji se tiču ugositeljske kuhinje.                                                                                                                                                   1.1 Rad u skladu sa vašim menijem Pre planiranja kuhinje pažljivo definišite koncept i njegove specifičnosti, a zatim i ponudu hrane i pića. Za ovo je najbolje da konsultujete svog glavnog kuvara. Ako ste i sami kuvar, razmislite o celokupnom procesu koji je potreban za pripremu hrane i pića. 
[TR]